Bu Fırında Ekmek 40 Kuruş
22 Subat 2012 08:22 Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde tahtalı camii yanında bulunan Dadaşlar Ekmek Fırınında ekmek 40 kuruşa satılıyor, evet yanlış okumadınız normalinde 80 kuruş olan 300 gramlık ekmek Dadaşlar ekmek fırınında 40 kuruş.
Omurtak caddesi üzerindeki tahtalı camii yanında bulunan Dadaşlar ekmek fırını 300 gramlık ekmeğin 40 kuruşa satılmasında ki amacın etrafında bulunan ekmek fırınları ile arasında ki rekabetten kaynakladığı belirtildi.
Bunun yanında ayrıca ilk defa Çorlu’da böyle bir rekabetin de yaşandığını belirtebiliriz. Dadaşlar ekmek fırının yapmış olduğu bu rekabete en çok sevinenler şüphesiz vatandaşlar oluyor. Kendisine ait bir müşteri potansiyeli oluşturan Dadaşlar ekmek fırını yapmış olduğu bu indirim ile daha büyük müşteri potansiyelinin de oluştuğu bilgisi edinildi. Zararına satışların yaşandığı Dadaşlar ekmek fırınında rekabetin gittiği yere kadar devam edeceği bilgisi verildi. Rekabetin amacı diğer fırınların kendi haklarına razı olmadığından kaynaklandığı belirtildi. Dadaşlar ekmek fırınında çalışanların ekmek satışlarında yapmış oldukları indirimlerden sonra yemek yemeye bile vakit bulamadıkları bilgisi edinildi. Bu haber 179 defa okundu. << Önceki || Sonraki >> Yorum Yap Tavsiye Et Yazdır Kaydet Yorumlar ( 0 / 0 )
Diğer Yaşam Haberleri :
<<
>>
|
Dünden Kalanlar
Video Haber
Son Yorumlar
|