“Sevgi” Şiirlere Döküldü

“Sevgi” Şiirlere Döküldü
Çorlu Kültür ve Sanat Derneği geçtiğimiz gün Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde “Sevgi” isimli sanat gecesi etkinliği düzenledi. Gecede ünlü şairlerin şiirlerinin yanı sıra dernek üyelerinin de şiirleri okundu.20.11.2012 10:00

 Çorlu Kültür ve Sanat Derneğinin geçtiğimiz gün Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde düzenlemiş olduğu “Sevgi” isimli sanat gecesine katılım oldukça yüksekti. “Sevgi” gecesine katılan konuklar neredeyse bütün sandalyeleri doldurmuşlardı.

 

Çorlu Kültür ve Sanat Derneğinin düzenlemiş olduğu “Sevgi” gecesinde Nazım Hikmet, Atilla İlhan gibi ünlü şairlerin şiirleri okundu, bunun yanı sıra dernek üyeleri kendi yazmış oldukları amatör şiirleri de gecede seslendirdiler.

 

Ayrıca “Sevgi” isimli gecede Ulusal platformda ödül kazanmış olan Onur-Suzan dans ikilisinin yapmış olduğu modern dans gösterisi de çok beğenildi. 




YORUM EKLE

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
  • PAYLAŞ
  • İzlenme : 607